10 Eylül 2016 Cumartesi

Tozlu.Com Alışveriş Yapmayın

10 yorum
İnternet üzerinden alışveriş yapmayan kalmamıştır eminim. Ama bazen öyle şeyler geliyor ki başımıza insanı soğutuyorlar. 

Yaklaşık bir ay önce bir pantolon arayışına girmiştim. Kumaş, bol ve kısa paçalı pantolonlardan. Bir tane siyah almıştım bir süre önce. Aldığım yerde bulamayınca internetten baktım. Ve hiç de ummadığım bir yerde çıktı karşıma. Tozlu.com'da! Kapıda ödeme özelliği ve iade kolaylığını da görünce verdim siparişimi. Yaklaşık bir hafta gibi bir sürede de geldi. Ama geldiğinde ürün hiç istediğim gibi değildi.

Devamını oku..

7 Eylül 2016 Çarşamba

Kahvaltı Mekanı Önerisi | Yazlık Ilıcası

4 yorum
Eylül'ün tadını bugün kahvaltıyla çıkardık. Gölcük'e bir kaç kilometre, İzmit'e yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta bulunan Yazlık Ilıcası'na kahvaltı yapmaya gittik.

Yazlık Ilıcası yaklaşık dört yıl önce açıldı. İçerisinde bay-bayan ayrı olmak üzere termal havuzlar, Türk hamamları, saunalar, masaj ve terapi odaları yer almakta. Gölcük Belediyesi tarafından yapılan tesis sağlık yönünden çok donanımlı bir yer. Henüz havuzlarıyla tanışmış olmasam da kahvaltı için merkeze de yakınlığı açısından güzel alternatif.

Devamını oku..

6 Eylül 2016 Salı

Farmasi Matte Lipstick

6 yorum
Şimdi size deseler ki doğal ürün üretiyoruz ve insan sağlığına zarar veren hiç bir içerik kullanmıyoruz. Sevmez misiniz hiç böyle bir firmayı. Valla ben çok severim. Otuza merdiven dayanınca  insan otomatikman on sene sonra ki halini düşünmeden edemiyor ☺️ Hal böyle olunca da bitkisel içerikli doğal ürünler kullanmak en güzeli.

Ben çok kısa bir süre önce tanıştım Farmasi ile. İlk dikkatimi çeken de tabi ki mat serisi rujları oldu.

Devamını oku..

5 Eylül 2016 Pazartesi

Çantamda Ne Var? MİM ♥

10 yorum
Fotoğraflarını mime eklendiğim ilk gün çektiğim ama yazısını daha yeni yazdığım bir yazıya hoş geldiniz ☺️ Bu aralar nedense hep bu sorunu yaşıyorum. Telefonumun, fotoğraf makinem yazacağım yazıların fotoğraflarıyla dolu ama yazıları yok ☺️

Bir kaç gün önce sevgili Bayan Kirpik beni 'Çantamda Ne Var?' mimine davet etmiş. Bu güzel davete anca icabet edebildim. Geç kaldığım için lütfen kusuruma bakma...

Devamını oku..