1 Eylül 2016 Perşembe

Yazdan Bir Şey Anlamayanlar Da Ben

13 yorum
Bu yazdan bir şey anlamayanları şöyle alayım. Bir şeyler anlatacağım.
Her kış hayaller kuruyorum, kuruyorum, kuruyorum. Sonra ne oluyor biliyor musunuz? Kurduğum hayallerle kalıyorum. Ve bu duruma artık üzülmekten çok sinirleniyorum. Çünkü her sene böyle oluyor.

Daha önce söylemiş miydim hatırlamıyorum ama ben bir turizmciyim. Ama kendi söküğünü dikemeyen bir turizmci.. Bundan önceki senelerde yıllık izinlerim aksiliklere denk geldi. Bu arada sadece şuan ki çalıştığım yerde dört buçuk senedir turizmciyim. Bir seneye yakın da bundan önceki iş yerim de turizm üzerine deneyimim var.

Devamını oku..

31 Ağustos 2016 Çarşamba

Fincan Tasarımı | Hediyelik

4 yorum
Dikkat!
Uzun zamandır taslaklarda kayıtlı bir yazıdır. Artık zamanı geldiğine göre yayınlanabilir.
Şans eseri tanıştığım ve yaptığı her şeyden memnun kaldığım birinden ve yaptırdığımdan bahsedeceğim bugün ☺️

Zafer Bayram'ı benim en yakın arkadaşım, dostum, sarışınımın doğum günü. İsmi Müge ama ben ona Mümü diyorum ☺️☺️ Doğum günü münasebetiyle kendisine ne alırım diye düşünürken birden kafam da beliren ampul sayesinde el emeği göz nuru bir hediye vermek istedim kendisine.

Devamını oku..

30 Ağustos 2016 Salı

Fındıkurdu Geziyor #İzmit 💜

11 yorum
İstanbul'dan arkadaşım geldi hafta sonu. Uzun zamandır planladığımız buluşmamızı gerçekleştirmiş olduk. İzmit de çok fazla vakit geçirecek bir şey olmadığından sürekli düşünüp durdum ne yaparız diye ama benim için çok keyifli bir pazar oldu. Ama itiraf edeyim İzmit'i bir günde hiç bu kadar gezmemiştim ☺️

Devamını oku..