19 Ekim 2016 Çarşamba

Flormar Silk Matte Liquid Lipstick #008

10 yorum
Yine yeni elime ulaşan Flormar Silk Matte Liquid Lipstick ile karşınızdayım.. Ürün hala Flormar online sitesinde yeni ürün olarak satışta olsa da denemeyen çok azdır diye düşünüyorum. Ürünün toplam da 8 rengi mevcut. Bende ki rengi ise Dark Violet. 2 rengini aldım. Diğer renk yanılmıyorsam Sunset. Ama kendisi yakında yapacağım çekiliş için kenarda bekliyor. 

Devamını oku..

18 Ekim 2016 Salı

Flormar Upto 7 Days Shine & Color

8 yorum
Flormar'ın Upto 7 Days serisi ojelerini duymayan kalmamıştır. Ve sanırım ben hariç.. Kendileriyle dün tanıştım. Bulunduğum bölgede ki Gratis mağazasına bir kaç tane gönderilmiş birer renk olarak. Üç tanesi artık benim oldu. Ama gel gelelim memnun muyum..

Devamını oku..

17 Ekim 2016 Pazartesi

Favori Parfümlerim ♥♥

9 yorum
Bugün ki yazım favori parfümlerim olacak. Kokuları hakkında mükemmel tanımlarım olmayacak baştan söyleyeyim ☺️

Parfüm insanın imzasını taşır bence. Nasıl koktuğu hatta ve kadar koktuğu bile önemli. Koku konusunda çok hassas biri olarak parfüm konusunda da oldukça hassasım. Çünkü her koku bana pek iyi gelmiyor. Bazı kokular daha yanımdan bile geçtiğinde baş ağrısı yapıyor. Denemek için kokladıklarım baş ağrısının yanı sıra mide bulantısı bile yapabiliyor. Ne kadar hassas olduğumu siz anlayın artık.. 

Devamını oku..