5 Kasım 2016 Cumartesi

Müptezeller #Okudum

4 yorum
Ülke karıştı yine. İnternet bağlantıları yüzünden çok zor şartlarda yazıyorum. Telefondan yine VPN'le falan işimi çözüyorum ama bilgisayardan bu iş biraz daha zor oluyor. Bu mevzu derin ve uzun. Biz bana gelelim. 
Malum okullar açıldı. Eylüldü ekimdi derken dayandı kapıya vize haftası. Öğrenci olanlar beni çok iyi anlar. Benim okul konum biraz karışık. Şimdi bunları okuyunca beni yeni üniversiteli sanmayın. 2009 girişliyim ben üniversiteye. Kendi hatalarım ve istemediğimden dolayı bir sene okuyup bıraktım okulumu. Şimdi kaldığım yerden devam etmeye çalışıyorum. Tam 6 yıl sonra.. Bunun ne demek olduğunu ve nasıl zor bir şey olduğunu sonra konuşuruz..

Devamını oku..

31 Ekim 2016 Pazartesi

Sinema Sezonu Açıldı | İkimizin Yerine

8 yorum
Sinema sezonu sonunda açıldı. Bir çok film vizyona girdi. Ve bir çok film de tarihlerini bekliyor. Bende sezonu açtım dün itibariyle ve İkimizin Yerine filmine gittim. Ama gelin görün ki hayal kırıklığı.. 

Çok fazla spoiler vermeden birazcık bahsetmek istiyorum filmden. Nejat İşler ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerini oynadığı film için 3 gün gibi kısa bir sürede rekor kırdı ve 330 bin kişi tarafından izlendi. Son on yılında en iyi açılışını yapan aşk filmi oldu. Bende bu sebepten çok büyük umutlarla gittim. Beklentim oldukça yüksekti açıkçası. Hatta bol aşk ve duygusal sahneler var umuduyla kız arkadaşımla gitmekten bile çekindim. Ama hayal kırıklığıyla ve keşke başka bir filme gitseydim düşüncesiyle çıktım filmden. 



Film Bursa'nın Mudanya ilçesinde geçiyor. Çiçek (Serenay Sarıkaya) ve Doğan'ın (Nejat İşler) zor başlayan ama çabuk biten bir aşkını anlatıyor. Ama aşkları asla beni inandırmadı. Kendimi şuan filmi anlatmamak için zor tutuyorum...

Konu olarak diğer yerli filmlerin aksine farklı bir konu olsa da karakterleri ve oyuncuları, yaşadıkları aşk ve hayat beni hiç inandırmadı. Oysa ki yıllar sonra Nejat İşler'i görmek, Zerrin Tekindor'u seyretmek heyecanlandırmıştı beni en başta. Ama yine de yıllar sonra Nejat İşler'i görmek güzel. Filmin tek elle tutulur yanı o. 

Bence filmin tutulmayacağı anlaşılıp oyuncularla gişe garantisi sağlamaya çalışmışlar. Doğru değil ama böyle bir filmi izletebilmenin tek yolu bu diye düşünüyorum. Diğer türlü senaryo kesin patlardı.

Sonuç olarak bana kalırsa gidilmesi gereken bir film değil. Ama benim gibi merakına yenik düşenler olacaktır.

Aklımda bir çok film var vizyona girmesini beklediğim. Umarım onlarda da hayal kırıklığı yaşamam. 

Beklentinizi çok yüksek tutmazsanız filmi sevebilme ihtimaliniz olabilir diye düşünüyorum. Benim aksimi düşünen biri varsa lütfen yorum bırakabilir mi? Gerçekten çok merak ediyorum.. 

Devamını oku..

Bloğum Yeniden Doğdu ♥ Değmesin Yağlı Boya

12 yorum
Temmuz ayında açtığım bloğumun uzun zamandır tasarımıyla ilgili sıkıntılar yaşıyordum. Kendi kendime header yapıyordum ama köklü bir değişim ve güzel bir tasarıma ihtiyacım vardı. Değişiklik için bir süre baya bir araştırma içerisine girdiğim oldu ama istediğim gibi birini bulamadım. Aman ne istiyorsun ki derseniz rahat rahat ne istediğimi anlatabileceğim ve beni anlayan biri.. Ve buldum :)

Devamını oku..