13 Ağustos 2016 Cumartesi

Çıkmayan Ruj Rımmel London

6 yorum
Ben bu hayatta en çok çıkmayan rujları sevdim efendim.. :) Ve ne kadar aradım bir bilseniz. Biriniz de çıkıp dememiş aradığın kan burada diye. 

Devamını oku..

11 Ağustos 2016 Perşembe

Kahve Muhabbeti

2 yorum
Yeniler ve yenilikler her zaman iyidir diye savunan ben bu aralar bir yeniliğe acayip kafam takık durumda.

Biliyorsunuz ki bir süre önce hayatımıza 4G girdi. Bir sürü vaadler verildi. 'Hızlı internet' denildi. Hızlı internet akabinde 'hızlı iletişim' ve haberleşmeyi getirdi. Vesaire vesaire. Bunların hepsini biliyoruz zaten.

Devamını oku..

10 Ağustos 2016 Çarşamba

Üç Farklı Tırnak Deseni

8 yorum
Herkese merhaba.

Hastayım. Yazın ortasında grip oldum. Yada nezle bilmiyorum. Hiç bir zaman da griple nezle arasında ne fark var bilmeyeceğim sanırım. Bir burun tıkanıklığıyla başlayıp hemen ertesi gün burnumu tutamamakla hayatıma devam ediyorum. 


Devamını oku..

8 Ağustos 2016 Pazartesi

Şaşırtmadın Beni MNG!

7 yorum
Nedir benim bu kargo şirketinden çektiğim yahu! Her gönderimde mi problem yaşayacağım..

Bundan bir kaç ay önce gönderici bu şirketle çalıştığı için -mecburen- alım yapmak zorunda kaldım. Ama ne alım! Kargo İstanbul'dan normalde bir günde gelirken, bir günde gelen kargo üç gün şubede arandı, bulunamadı. Kargo içeriği de yaklaşık 20 kişinin şirket evrakları ve pasaportları. İşin kötü yanı çok yakın bir tarihte bu 20 kişi seyahat edecekler pasaportlarıyla ama pasaportlar bulunamıyor. Ne kadar yalvarsam da dil döksem de bulamadılar ufacık şubede kargoyu. Sonrasında iş arkadaşım gitti kendi aradı ve buldu. 

Devamını oku..