19 Ekim 2016 Çarşamba

Flormar Silk Matte Liquid Lipstick #008

10 yorum
Yine yeni elime ulaşan Flormar Silk Matte Liquid Lipstick ile karşınızdayım.. Ürün hala Flormar online sitesinde yeni ürün olarak satışta olsa da denemeyen çok azdır diye düşünüyorum. Ürünün toplam da 8 rengi mevcut. Bende ki rengi ise Dark Violet. 2 rengini aldım. Diğer renk yanılmıyorsam Sunset. Ama kendisi yakında yapacağım çekiliş için kenarda bekliyor. 

İnternet sitesinde ürün hakkında ultra mat dokusu ve ipeksi yapısı olduğu yer alıyor. Ayrıca uzun süre kalıcı olduğundan söz ediyor. Ama bakalım bence öyle mi.. 
Ürün hakkında gerek burada gerek instagram da çok fazla şey okudum. Seveni olduğu kadar sevmeyeni de baya bir fazla. Ben ne seven oldum ne sevmeyeni oldum açıkçası. Rahmetli dedem bana küçükken seni hem çok seviyorum hemde hiç sevmiyorum derdi kızdırmak için. Sanırım bende şuan dedem gibi olacağım. Seni hem sevdim hem sevmedim Silk Matte!
İsterseniz önce ben neden sevdim buradan başlayalım. Fırçanın çıkış yerinin dar olması öncelikle ilk hoşuma giden yanı oldu. Böylelikle ürün fazla gelmiyor ve bu sayede de çabuk bitmeyeceğine inanıyorum. Bunun dışında bu ruj için söyleyeceğim şey renk skalasının fazla olması. 8 renk mat serisi için oldukça iyi. Renklere bakarsak koyu renklerden nude rengine kadar neredeyse her ton mevcut. Ve Dark Violet rengi güzelce uygulandığında mükemmel duruyor. Bunların dışında ipeksi yapısına bayıldım. Dudaklarda kuru kuru his bırakmıyor. Bir süre sonra sabitleşiyor. Bir şeyler içtiğimde bardağa bulaşma olmadı. İş yemek yemeye geldiğinde aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Ama gelin gidelim sevmediğim yanlarına..

Fırçasından mı kaynaklı bilmiyorum ama sürümü gerçekten çok zor geldi bana. Ayrıca sanıyorum ki koyu renk olmasından dolayı bir kaç kat sürmeyi istiyor. İlk katta renk alacalı olarak duruyor. İkinci katı sürdüğümde bir tarafı koyu renk diğer tarafı daha açık renk kalıyor. Her yerine aynı rengi eşitlemek çok zor oldu. Ama dediğim gibi bu bence koyu renk olmasıyla alakalı. Açık renk deneyenler böyle bir problem yaşadı mı merak ediyorum. Çünkü serinin en koyu rengine sahibim. 
Çok kat sürümü istediğinden bende bir süre sonra kum hissi bıraktı. Parça parça dökülmeler meydana geldi. Özellikle iç taraflarda daha çok gördüm bunu. 
Yine de fiyatına göre kıyaslayacak olursam göz ardı edebileceğim bir ürün değil. Diğer renklerini de denemek istiyorum. Özellikle bir sonra ki alışverişimde Claret Red ve Fall Rose rengi kesinlikle sepetimde olacak. Ama bir süre Flormar dan alışveriş yapmayacağım. Başka markalara da şans vermek istiyorum. 
Unknown
Unknown

Hoşgeldiniz, Bu blog da bazen güzel yerleri bazen sinema bazen kitap yorumu bazen alışveriş bazen kendi yaptıklarımı bulacaksınız. Ama şunu net söyleyebilirim ki bolca muhabbet okuyacaksınız. Çünkü Fındıkurdu'nda muhabbet bitmez..

10 yorum:

  1. Red Clared ve Rose Fall'da benim de gözüm kaldı. Ama likit matlar beni perişan ediyor. Ben ruj olanlara bakacağım sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende pek anlaşamıyorum. Ama renk olarak çok güzeller. Hepsini edinmek istiyorum 😁

      Sil
  2. Koyu renkleri tek kat sürünce olmuyor illa ki iki kat filan sürmek gerek buda yorucu oluyor :( Rengi güzel ama sürerken uğraştırınca insanın birdaha alası gelmiyor :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İki olsa yine iyi. Bir kaç kat sürmek zorunda kaldım bu rengi.. Ama güzelce uyguladıktan sonra nefis bir renk çıkıyor ortaya ve ara ara süresim geliyor :)

      Sil
  3. Bu seriyi çok merak ediyorummm <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemen edinmelisin o zaman. İnternet sitesinde hala indirimli bildiğim kadarıyla.. ;)

      Sil
  4. Makyaj ve kişisel bakım ürünlerini kimyasal olduğu için kullanmıyorum. En fazla saf gülsuyu ve zeytin sabunu :) ❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En iyisini yapıyorsunuz. Hem kimyasal hemde sonu yok. Sürekli birşeyler almak zorundaymışsınız gibi hissediyorsunuz. En azımdan bende böyle. Keşke hiç bulaşmasaydım :)))

      Sil
  5. merhaba tatlı bloğunuzu takibe aldım :) bana da beklerim. bu arada rujun rengi tam sonbaharlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, gelirim tabi ☺️ Teşekkür ederim 😍😍

      Sil